Een WordPress website
laten bouwen?

Een supersnelle
en krachtige website

Wij bouwen jouw
Wordpress website

Op deze pagina vind jij antwoorden op de volgende vragen:

 • Wat zijn de voordelen van een WordPress website?
 • Hoe duur is het laten maken van een WordPress website?
 • Zijn er nadelen aan een WordPress website?

Laten we beginnen met dat jij niet de enige bent die een wordpress website wil laten bouwen. En dat is een goed iets! Wereldwijd draait meer dan 40% van alle websites op WordPress. Zelfs meer dan 60% van alle websites die een content management systeem gebruiken (een systeem om websites mee te maken en onderhouden) gebruikt WordPress. Dat zijn behoorlijke percentages en dat is niet zonder reden. We sommen hieronder de voordelen van een WordPress website voor je op.

Wordpress website laten bouwen

De voordelen van een WordPress website

Iedereen houdt rekening met WordPress

Het grote aandeel dat WordPress wereldwijd heeft in de online wereld zorgt ervoor dat ‘iedereen’ rekening houdt met het systeem. Iedereen als in: elk programma, softwarepakket en personen die ook maar iets te maken hebben met websites houden in de ontwikkeling van software en websites rekening met WordPress. Koppelingen tussen systemen zijn hierdoor vaak zo simpel als het installeren van één plugin. Een WordPress website laten bouwen betekent dus dat jij van alle gemakken voorzien bent!

WordPress is gebruiksvriendelijk

WordPress is eenvoudig toegankelijk voor iedereen, het is een betrouwbaar systeem en de mogelijkheden die het zijn gebruikers biedt zijn eindeloos. Het is een open source content management systeem. Dit betekent dat je met het platform makkelijk inhoud kunt toevoegen zonder dat je ook maar één regel code hoeft te schrijven. Dus iedereen, ook degenen zonder technische voorkennis kunnen werken met WordPress.

De ruime keuze aan plugins

Met een plugin voeg je eenvoudig (een stukje) software toe aan je website. De extra software voegt functionaliteiten toe. Dat kan zo groot zijn als een volledige webshop, maar het kan ook gaan om herkenbare social media buttons of een contactformulier. Er zijn wel tienduizenden gratis en betaalde WordPress plugins, dus wat je wensen ook zijn, met WordPress is het binnen handbereik.

Moet jij daar zelf een keuze in maken? Nee, zeker niet! Door onze uitgebreide kennis van WordPress websites adviseren we je hier graag in.

Search Engine Optimization (SEO)

Een mooie wordpress website laten bouwen is één ding, maar je wil ook dat jouw doelgroep je weet te vinden, toch? Dat dachten we al. Dan wil je dus aan de slag met Search Engine Optimization (SEO). Gelukkig is WordPress erg zoekmachine vriendelijk en ook hier komen de vele plugins weer van pas. Plugins als Yoast of RankMath geven je inzicht in de prestaties van jouw website. Ze geven je handvatten om je website teksten zo goed mogelijk in te richten. Of wij helpen je daarbij!

Hoe duur is het laten maken van een WordPress website?

De kosten voor het laten maken van een WordPress website lopen nogal uiteen. Ga je zelf aan de slag of laat je het iemand voor je doen? En wie laat je het voor je doen? Dit zijn allemaal vragen en factoren die meespelen in hoe duur jouw nieuwe website wordt.

De belangrijkste vraag hierin is of je kiest voor een snelle, goedkope oplossing of je voor een lange termijn verzekerd wil zijn van een website die perfect aansluit bij jouw bedrijf? Als je zelf aan de slag gaat bespaar je flink op de kosten, dat mag logisch zijn. Je bent een tiental euro’s kwijt aan een domeinnaam, de hosting en een WordPress thema. Maar vooral ben je een heleboel tijd kwijt. En heb je dat er voor over? Terwijl je niet zeker weet of het helemaal naar je wens wordt?

Een wordpress website laten bouwen door een webbureau is daarentegen duurder, maar het scheelt je een hoop kopzorgen. Je werkt met een partij die kennis heeft van WordPress, ervaring heeft in het bepalen van de stijl van de website en jou helpt je website naadloos te laten aansluiten op je bedrijf. Wil je je online visitekaartje echt zelf maken?

Natuurlijk zijn er bij een webbureau verschillende prijsklassen. Dat is volledig afhankelijk van jouw wensen. Wij zijn er zeker van dat we daar uitkomen!

Zijn er nadelen aan een WordPress website?

Zoals elk ander content management systeem heeft WordPress niet alleen voordelen, maar zijn er ook enkele nadelen. Als je ze leest zul je echter al snel merken dat ze met de juiste voorbereiding te voorkomen zijn. Een mogelijk nadeel is het onderhoud dat nodig is voor een WordPress website. Het is belangrijk om tijdig en regelmatig updates uit te voeren. Iets dat niet vergeten mag worden! Daarnaast heeft het open source karakter van WordPress ook het nadeel dat het mogelijk is een plugin te installeren die niet veilig is. Iedereen kan tenslotte plugins aan het systeem toevoegen. Daarom is het extra belangrijk te controleren van wie de plugin is voordat hij geïnstalleerd wordt. Gelukkig sta jij daar niet alleen voor! Door ons vele werken met WordPress weten we welke plugins veilig te gebruiken zijn.

Het is belangrijk vooraf een goed idee te hebben van welke functionaliteiten je wilt hebben en welke plugins hiervoor beschikbaar zijn. Hier helpen we je graag bij. Door in gesprek te gaan met onze klanten weten we vaak al snel welke functionaliteiten gewenst zijn en wat we daarvoor nodig hebben. Wij zorgen dat jij alle voordelen van WordPress hebt, zonder last te hebben van de mogelijke nadelen.

Je WordPress website laten maken door Dekker Media

Je hebt na het lezen van dit artikel een beter beeld van wat een WordPress website inhoudt en waarom jij een WordPress website wil laten bouwen. Je hebt een idee van wat de kosten zijn en dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Nu nog iemand die de website voor je ontwerp en bouwt! Dekker Media heeft door de jaren heen uiteenlopende klanten geholpen met hun WordPress website. Telkens verschillende bedrijven met ieder hun eigen boodschap en huisstijl, maar ook telkens de kwaliteit die je van Dekker Media mag verwachten.

Dit vinden onze klanten

 • Wij hebben bij Dekker Media onze huisstijl inclusief logo laten ontwerpen en zijn daarbij zeer professioneel geholpen. Leon luisterde goed naar onze wensen en was bereid om meerdere verschillende ontwerpen te presenteren, zodat we deze met elkaar konden vergelijken om zodoende de beste te kiezen. Leon betrok ons nauw mee in het ontwerpproces, zodat we in elke fase onze voorkeur konden uiten. Dit leidde tot een prachtig eindresultaat!

  Job de Vries Hotel Marktstad / De Ooievaar
 • De samenwerking met Dekker Media was vanaf het eerste contact erg goed. In mijn rol als copywriter kreeg ik veel input vanuit hen. Mensen met vakkennis die vol passie met hun vak bezig zijn. Leuk om te zien en horen, maar vooral een fijne partij om mee samen te werken.

  Koen van der Doelen Copywriter
 • Ik als online verkoper vind het erg prettig om met Dekker Media te werken omdat zij altijd snel kunnen schakelen waardoor ik vaak snel ben geholpen. Goede en heldere communicatie. Gewoon een top bedrijf.

  Rick Breed PORA

Waarom je bij ons goed zit

 • Altijd tevreden
 • Één aanspreekpunt
 • Snelle oplevering
 • Ruim 7 jaar ervaring

Benieuwd naar
de mogelijkheden?
Neem dan contact
met ons op.