Een mooie en
unieke huisstijl

Een mooie en
unieke huisstijl

Huisstijl laten ontwerpen

Waarom zou je een huisstijl laten ontwerpen? Dat is simpel. Je wilt dat jouw bedrijf op de juiste manier gepresenteerd wordt, toch? Een professionele uitstraling begint met een professionele huisstijl. Een huisstijl geeft jouw bedrijf een uniforme uitstraling waardoor (potentiële) klanten weten wat ze kunnen verwachten.

Visuele identiteit

Je wilt als bedrijf een goede eerste indruk maken denken wij. Een professionele en unieke huisstijl laten maken is daarom van groot belang. Door een huisstijl te ontwerpen bouw je aan de visuele identiteit van jouw bedrijf. Het is vaak het eerste wat mensen zien van jouw bedrijf en dat is precies waarom dit zo belangrijk is. Je huisstijl komt terug in alle uitingen van jouw bedrijf. Je visitekaartjes en flyers, je website, maar ook je bedrijfsauto.

Logo laten maken

Hoe ontwerpen wij jouw huisstijl?

Stap 1:
We beginnen natuurlijk met de kennismaking. Een huisstijl voor jouw bedrijf is iets persoonlijks, dus wij vinden het belangrijk je goed te kennen en te weten wat jij wil uitstralen met je huisstijl. Om hier een goed beeld van te krijgen sturen we je, voordat we beginnen, een vragenlijst. De vragenlijst bestaat uit vragen over het bedrijf, de gewenste onderdelen van de huisstijl en bijvoorbeeld het gevoel wat de huisstijl moet oproepen.

Stap 2:
Jouw huisstijl ontwerpen we aan de hand van je logo. Heb je nog geen logo? Geen probleem! Dan beginnen we daarmee. De kleuren en lettertypes die we kiezen komen terug in de ontwerpen van alle onderdelen van de huisstijl. Of het nu om een visitekaartje of een flyer gaat, het heeft dezelfde herkenbare stijl.

Stap 3:
Als het ontwerp akkoord is en we hebben alle onderdelen van de huisstijl ontworpen leveren we deze bij je op. Je ontvangt van ons alle onderdelen in de meest gangbare afmetingen, geoptimaliseerd voor drukwerk of web. Net waar jij ze wil gaan gebruiken.

Zo, nu staat de stijl van jouw bedrijf als een huis! Zie het als de offline fundering van jouw bedrijf. Maar we weten allemaal dat er meer is dan offline. Wil jij ook online zichtbaar zijn en potentiële nieuwe klanten bereiken? Dan gaan we samen eens nadenken over een website. Ben je benieuwd wat er mogelijk is? We vertellen je er graag alles over.

Uitgelicht

stenergy-huisstijlboek
stenergy-reclamebord

Dit vinden onze klanten

 • Wij hebben bij Dekker Media onze huisstijl inclusief logo laten ontwerpen en zijn daarbij zeer professioneel geholpen. Leon luisterde goed naar onze wensen en was bereid om meerdere verschillende ontwerpen te presenteren, zodat we deze met elkaar konden vergelijken om zodoende de beste te kiezen. Leon betrok ons nauw mee in het ontwerpproces, zodat we in elke fase onze voorkeur konden uiten. Dit leidde tot een prachtig eindresultaat!

  Job de Vries Hotel Marktstad / De Ooievaar
 • De samenwerking met Dekker Media was vanaf het eerste contact erg goed. In mijn rol als copywriter kreeg ik veel input vanuit hen. Mensen met vakkennis die vol passie met hun vak bezig zijn. Leuk om te zien en horen, maar vooral een fijne partij om mee samen te werken.

  Koen van der Doelen Copywriter
 • Ik als online verkoper vind het erg prettig om met Dekker Media te werken omdat zij altijd snel kunnen schakelen waardoor ik vaak snel ben geholpen. Goede en heldere communicatie. Gewoon een top bedrijf.

  Rick Breed PORA

Waarom je bij ons goed zit

 • Altijd tevreden
 • Één aanspreekpunt
 • Snelle oplevering
 • Ruim 7 jaar ervaring

Benieuwd naar
de mogelijkheden?
Neem dan contact
met ons op.