Een aantrekkelijke
product listing

Een aantrekkelijke
product listing

E-commerce

Webshops zijn niet meer weg te denken. Waar zij ooit iets nieuws waren vind een groot deel van de aankopen online plaats. Het grote gemak wat komt kijken bij E-Commerce heeft in een korte tijd voor gezorgd voor een enorme stijging in populariteit. Doordat je op een vrij eenvoudige manier snel nieuwe klanten kunt bereiken zijn vele bedrijven online te vinden. Maar wat onderscheidt hen nou? Waarom kiezen mensen voor een bepaald product boven een ander, vaak vergelijkbaar, product? Dat heeft alles te maken met de presentatie van de producten. In een fysieke winkel kan een verkoper vaak het verschil maken, maar in een webshop is de eerste indruk erg belangrijk. En daar helpen wij graag bij!

Product listing voor webwinkels

Om te zorgen dat jouw product opvalt tussen alle andere aanbieders gaan wij aan de slag met product listing design: effectief en converterend design voor webwinkels. Wij verdelen onze diensten onder in twee onderdelen van product listing.

Listing design

We ontwerpen converterende productafbeeldingen die de potentiële klanten over de streep trekken.

Copywriting

Met alleen een afbeelding trek je mensen niet over de streep. Op basis van een uitgebreid SEO onderzoek schrijven we teksten die jou helpen verkopen. Zo simpel is het. We zoeken naar woorden die mensen gebruiken om te zoeken naar producten die jij verkoopt. En vervolgens maken we jouw advertentie tot het beste antwoord op de vraag waar zij mee zijn gaan zoeken.

salesbooster-raket-dekkermedia

Uitgelicht

e-commerce-scheerapparaat-dekkermedia

Productafbeeldingen

Met de productafbeeldingen overtuig je jouw potentiële klant om je product te bestellen. De keuze van de klant om een product te bestellen wordt 80% bepaald door een goede productafbeelding.

De Product Listing bestaat uit een hoofdafbeelding en additionele afbeeldingen. De hoofdafbeelding is de eerste afbeelding die de klant ziet. In de additionele afbeeldingen worden alle vragen van jouw klant beantwoord. Geschikt voor Bol.com en Amazon. Succes gegarandeerd.

Foto- en videobewerking

Heb je productfoto’s, maar mis je net dat extra beetje wat potentiële klanten voor jouw product doet kiezen? Wij helpen je graag met het bewerken van foto’s en video’s. Neem vrijblijvend contact met ons op! Dan bespreken we de mogelijkheden.

Dit vinden onze klanten

 • Wij hebben bij Dekker Media onze huisstijl inclusief logo laten ontwerpen en zijn daarbij zeer professioneel geholpen. Leon luisterde goed naar onze wensen en was bereid om meerdere verschillende ontwerpen te presenteren, zodat we deze met elkaar konden vergelijken om zodoende de beste te kiezen. Leon betrok ons nauw mee in het ontwerpproces, zodat we in elke fase onze voorkeur konden uiten. Dit leidde tot een prachtig eindresultaat!

  Job de Vries Hotel Marktstad / De Ooievaar
 • De samenwerking met Dekker Media was vanaf het eerste contact erg goed. In mijn rol als copywriter kreeg ik veel input vanuit hen. Mensen met vakkennis die vol passie met hun vak bezig zijn. Leuk om te zien en horen, maar vooral een fijne partij om mee samen te werken.

  Koen van der Doelen Copywriter
 • Ik als online verkoper vind het erg prettig om met Dekker Media te werken omdat zij altijd snel kunnen schakelen waardoor ik vaak snel ben geholpen. Goede en heldere communicatie. Gewoon een top bedrijf.

  Rick Breed PORA

Waarom je bij ons goed zit

 • Altijd tevreden
 • Één aanspreekpunt
 • Snelle oplevering
 • Ruim 7 jaar ervaring

Benieuwd naar
de mogelijkheden?
Neem dan contact
met ons op.