Een logo
laten maken

Jouw eigen
visuele identiteit

Jouw eigen visuele identiteit

Jij wilt een logo laten maken? Dat komt goed uit, want dat is precies waar wij goed in zijn. En niet zomaar een logo! Het belangrijkste vinden we dat jouw ideeën terugkomen in het logo. Jij weet waar jouw bedrijf of product voor staat en dan is het aan ons dat te vertalen naar een visueel ontwerp wat indruk maakt. We brengen je ideeën tot leven en stoppen niet tot jouw logo helemaal naar wens is.

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1 We beginnen natuurlijk met het in kaart brengen van jouw wensen. Wat wil je uitstralen en welk gevoel moet het logo oproepen bij je klanten? Als we dat weten gaan we meteen voor je aan de slag.

Stap 2 Jouw wensen vertalen we naar een eerste ontwerp. Met dit ontwerp werken we verder naar het uiteindelijke logo. We sturen je altijd twee concept logo’s zodat je zelf een keuze hebt in de richting voor het definitieve ontwerp.

Stap 3 Na goedkeuring van het definitieve ontwerp ontvang jij van ons de gebruiksklare bestanden. We zorgen dat je jouw logo ontvangt in de meest gangbare afmetingen zodat jij ze voor zowel drukwerk als web kunt gebruiken.

Nog niet overtuigd?

En benieuwd naar wat wij al voor anderen hebben gedaan? Bekijk hieronder de meest recente logo’s uit ons portfolio.

vanduin-logo
logo_0014_nautisail
logo_0004_taxialfa
logo_0025_blom-tuin-hoveniers
logo_0028_any-staff
logo_0011_prima-koffie
logo_0026_biketools-more
eclatant-amsterdam-logo

Uitgelicht

ooievaar-logo-marktstad
dekkermedia-luukse_honingkopie-scaledkopie
dekkermedia-illustratie-huisstijl-groot

Complete huisstijl laten maken?

Wij weten ook dat je er met alleen een logo nog niet bent. Wil je voor alle uitingen van jouw bedrijf dezelfde herkenbare stijl? Dan helpen we je graag met het ontwikkelen van een complete huisstijl. Van visitekaartjes tot buitenreclame, bij ons ben je aan het juiste adres.

Ik wil een huisstijl laten ontwerpen!

Een website laten ontwikkelen?

Wil jij verzekerd zijn van een uniforme stijl offline én online? Dan bespreken we graag de mogelijkheden voor een nieuwe website. Veel potientele klanten zullen je online zoeken, en dan is het wel zo fijn als ze je kunnen vinden. Zie wat wij voor je kunnen doen.

Ik wil een website!

Dit vinden onze klanten

 • Wij hebben bij Dekker Media onze huisstijl inclusief logo laten ontwerpen en zijn daarbij zeer professioneel geholpen. Leon luisterde goed naar onze wensen en was bereid om meerdere verschillende ontwerpen te presenteren, zodat we deze met elkaar konden vergelijken om zodoende de beste te kiezen. Leon betrok ons nauw mee in het ontwerpproces, zodat we in elke fase onze voorkeur konden uiten. Dit leidde tot een prachtig eindresultaat!

  Job de Vries Hotel Marktstad / De Ooievaar
 • De samenwerking met Dekker Media was vanaf het eerste contact erg goed. In mijn rol als copywriter kreeg ik veel input vanuit hen. Mensen met vakkennis die vol passie met hun vak bezig zijn. Leuk om te zien en horen, maar vooral een fijne partij om mee samen te werken.

  Koen van der Doelen Copywriter
 • Ik als online verkoper vind het erg prettig om met Dekker Media te werken omdat zij altijd snel kunnen schakelen waardoor ik vaak snel ben geholpen. Goede en heldere communicatie. Gewoon een top bedrijf.

  Rick Breed PORA

Waarom je bij ons goed zit

 • Altijd tevreden
 • Één aanspreekpunt
 • Snelle oplevering
 • Ruim 7 jaar ervaring

Benieuwd naar
de mogelijkheden?
Neem dan contact
met ons op.